Service och fastighetsskötsel i Uppsala och Stockholm

Vanliga frågor

FAQ

På den här sidan samlar vi frågor och svar så att du lättare och snabbare kan få reda på det du undrar över. Hittar du inte det du söker, eller inte riktigt får svar de på frågor du undrar över, kontakta oss så hjälper vi dig.

Utför ni fastighetsskötsel på andra orter än Uppsala, Knivsta, Märsta och Norra Stockholm?

Vi hjälper idag fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med fastighetsskötsel på många orter runt om i Sverige. Kontakta oss så återkopplar vi med ett kostnadsförslag.

Hur går vi som bostadsrättsförening tillväga när vi vill få ett pris gällande fastighetsservice på vår förening i Uppsala från er?

Ni kontaktar FF Nords växelnummer: 018 490 88 40 eller skickar ett mejl: info@ffnord.se där vi ser till att hjälpa er på bästa sätt.

Går det att skriva avtal med er om man har fastigheter i Uppsala, Enköping, och Tierp som har behov av fastighetsskötsel?

Ja, idag jobbar vi åt fastighetsägare som äger fastigheter i många orter i Sverige där vi sköter driften av fastigheterna. Just i Enköping och Tierp utför vi fastighetsskötsel med egen personal, men vi har tyvärr inget kontor på dessa orter i dagsläget. Kontakta oss så återkopplar vi med ett kostnadsförslag.

Vad ingår i avtalet för fastighetsskötsel?

Här är vi väldigt flexibla och lyssnar på kundens önskemål. Vi vill gärna leverera ett avtal som du som kund känner dig nöjd med. Vi på FF Nord har många års erfarenhet av fastighetsskötsel och förvaltning. Vi hjälper er gärna och ser till att ni som kund får just det ni behöver i erat avtal. Det viktigaste för oss på FF Nord är att NI som kund blir nöjd.

Vad kostar fastighetsskötsel i Uppsala?

Här är det ett antal parametrar som påverkar kostnaden, bl.a hur stor fastigheten är och hur omfattande arbetet kommer vara. Vi åker alltid ut och gör en noggrann kontroll av fastigheten för att kunna erbjuda våra tjänster på bästa sätt. Efter det sätter vi oss tillsammans och går igenom omfattningen på arbetet och anpassar anbudet till era önskemål. Kontakta oss så återkopplar vi till er med ett kostnadsförslag.

FF Nord utför fastighetsservice i Uppsala.

Vill du att vi ringer?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.