Fastighetsskötsel Uppsala

Fastighetsskötsel

In- och utvändig fastighetsskötsel

Vi på FF Nord utför invändig och utvändig skötsel av fastigheter. Fastighetsskötsel är ett brett begrepp som omfattar många olika tjänster. Vi utför allt från trädgårdsarbete till att reparera vattenkranar och byta lampor. Andra tjänster vi kan hjälpa till med är bland annat gräsklippning, häckklippning, markarbeten, snöröjning, invändiga kontroller och reparationer. Vi kan erbjuda bostadsrättsföreningar och fastighetsägare en komplett helhetslösning för den dagliga driften av fastigheten men finns också tillgängliga för enstaka uppdrag.

FF Nord utför idag fastighetsskötsel åt ett flertal föreningar och fastighetsägare runt om i Uppsala, Knivsta, Märsta och Norra Stockholm. Vi strävar alltid efter långvariga samarbeten och är noggranna med att upprätthålla god kontakt med våra kunder och erbjuda dem den bästa servicen. Kontakta oss för mer information om våra tjänster samt för prisuppgifter och bokning.

Vad ingår i fastighetsskötsel?

Vad som kan ingå i fastighetsskötsel är väldigt brett, allt från trädgårdsarbete till snöskottning och reparationer. Vad som ingår för just din förening eller fastighet varierar beroende på behov och vad vi avtalat.

Löpande fastighetsskötsel

FF Nord erbjuder löpande fastighetsskötsel för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det betyder att vi regelbundet sköter fastigheten in- och utvändigt så att fastigheten alltid ser välskött ut och håller sig i gott skick. Med regelbundna kontroller ökar också möjligheten att upptäcka eventuella problem innan de blir allvarliga och kostsamma. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi erbjuder fastighetsservice och fastighetsskötsel i Uppsala.

Vill du att vi ringer?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.