Låt FF Nord fastighetstjänst hjälpa dig med städning av trapphus och kontor.

Trapp- och kontorsstädning

Trapp- och kontorsstädning i Uppsala

Vi på FF Nord erbjuder professionell lokalvård i form av trapp- och kontorsstädning för fastigheter och företag i Uppsala, Knivsta, Märsta och Upplands Väsby. Med många års erfarenhet av lokalvård och fastighetsservice ser vi till att era lokaler är alltid är rena och välkomnande. När vi utför städning i trappuppgångar och kontor använder vi oss av moderna städmetoder och miljövänliga produkter för att skapa en trivsam och hälsosam arbetsmiljö.

Vi erbjuder flexibla lösningar för ert kontor och regelbunden städning av trapphus i bostadsrättsföreningar. Oavsett om ni önskar regelbunden städning eller vid behov kan vi anpassa tjänsten efter er – så att ni kan fokusera på det ni gör bäst!

Kontorsstädning

Ett rent och välskött kontor är nyckeln till en produktiv arbetsplats med professionell framtoning. Vi på FF Nord erbjuder skräddarsydd kontorsstädning i Uppsala med omnejd, med syfte att möta just ert företags behov. Hos oss anpassas städtjänsterna efter varje verksamhet för att passa just er arbetsmiljö. Oavsett om det handlar om daglig eller veckovis städning, eller specialanpassade lösningar finns vi tillgängliga för er.

I vår kontorsstädning inkluderas b.la. följande:

Vi lägger stor vikt vid detaljer och städar noggrant föra att säkerställa en trivsam och inbjudande arbetsmiljö för er och era kunder. Vår personal är professionella och punktliga, och vi använder oss av miljövänliga produkter som säkerställer hållbarhet och en hälsosam inomhusmiljö.

Genom att överlåta städningen av ert kontor till oss kan ni fokusera på det som är viktigast för ert företag. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på kontorsstädning. Vi diskuterar gärna era behov och hjälper er skapa en ren och trivsam miljö på er arbetsplats.

Trappstädning

En välstädad trappuppgång ger ett positivt och inbjudande intryck för boende och besökare. Vi på FF Nord erbjuder professionell trappstädning i Uppsala med omnejd, vi skräddarsyr tjänsten och anpassar städningen efter era behov. Vi erbjuder flexibla städlösningar för trapphus i bostadsrättsföreningar, hyreshus och företag, från flera gånger i veckan till veckovis eller med längre intervall än så. Tillsammans kommer vi fram till rätt lösning för just din trappa.

Vid trappstädning utförs följande:

Vi säkerställer att ditt trapphus hålls rent från smuts, damm och grus. Glaspartier rengörs för att bibehålla en fräsch och ljus miljö, och kontinuerlig grovrengöring av hårt belastade ytor avlägsnar ingrodd smuts och håller utrymmena rena långsiktigt.

När du anlitar FF Nord för trappstädning i Uppsalal eller kringliggande orter utförs städningen professionellt och noggrant med hållbarhet och inomhusmiljö i fokus. Våra rutinerade medarbetare använder sig av välbeprövade metoder för städning och städar med miljövänliga produkter. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på trappstädning!

Vi erbjuder fastighetsskötsel och lokalvård Uppsala.

Vill du att vi ringer?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.