Låt FF Nord fastighetstjänst kontrollera tak på din fastighet.

Fastighetsservice Märsta

Professionell fastighetsservice i Märsta

FF Nord erbjuder professionell och pålitlig fastighetsservice i Märsta med omnejd. Med våra skräddarsydda servicelösningar för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Märsta säkerställer vi att din fastighet är i toppskick. En välskött fastighet kräver sin förvaltning, och med vår gedigna erfarenhet inom service och fastighetsförvaltning kan vi möta dina behov.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder i Märsta pålitlig och effektiv service som överträffar. Vår fastighetsservice omfattar tillsyn, drift och underhåll av din fastighet både in- och utvändigt. Vårt breda paket av tjänster inkluderar allt från skyddskontroller till gräsklippning och anpassas helt och hållet efter dina behov.

Fastighetsjour dygnet runt

När oförutsedda och akuta händelser som vattenläckor eller avloppsstopp inträffar på kvällar och helger är det en trygghet att vara bunden till en fastighetsjour. Vi erbjuder jour för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Märsta.

Är du nyfiken på hur vi kan göra din fastighet till en ännu bättre plats att bo och arbeta på? Kontakta oss så berättar vi mer!

Fastighetsskötsel i Märsta

Fastighetsskötsel är ett av våra specialområden, vi tar hand om allt från trädgårdsarbeten och snöröjning till invändiga reparationer. Våra tjänster finns tillgängliga för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som önskar service och skötsel av hög kvalitet.

Fastighetsskötsel är ett brett område som omfattar många olika tjänster. Hos oss på FF Nord har du möjlighet att skräddarsy tjänsten efter dina behov, oavsett om du önskar en helhetslösning för den dagliga driften av fastigheten eller hjälp med enstaka tjänster finns vi tillgängliga. Kontakta oss för mer information och för att diskutera de bästa lösningarna för just din fastighet!

In- och utvändig fastighetsskötsel

Baserat på dina specifika behov kommer vi gemensamt fram till vilka tjänster som ska ingå i skötseln av just din fastighet. Här är några exempel på vad som kan ingå:

Vi erbjuder fastighetsservice och fastighetsskötsel i Märsta

Vill du att vi ringer?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Fastighetsförvaltning i Märsta

FF Nord erbjuder även fastighetsförvaltning i Märsta, vilket innebär att vi hanterar tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska installationer. Med tekniska installationer menas exempelvis hissar, kyl- och värmesystem, ventilation med mera.

Vår fastighetsförvaltning i Märsta innebär att vi regelbundet ser över fastighetens tekniska funktioner och utför reparationer vid behov. Genom att anlita en pålitlig och professionell firma för fastighetsförvaltning får du kontinuerliga uppdateringar och kontroll över fastighetens viktiga funktioner. Du kan tidigt identifiera brister och problem vilket ger dig möjlighet att åtgärda dem innan de orsakar stora och kostsamma skador.

Med hjälp av oss på FF Nord får du hjälp med underhållsprioriteringar, inköp och energikontroll, vilket ger dig bättre överblick över fastighetens skick och ekonomi. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med fastighetsservice och förvaltning i Märsta!